all mini mini mini
Ügyfélszolgálat
+36 30 474 11 91 / H.-P.: 8:00 - 16:00
 • Kosár
 • Gyakori kérdések

  Megrendelés és termék elérhetőség?
  Termékeink 90% - a raktárról azonnal elérhető igy a megrendelését 24 – 72 órán belül kézbesítjük.
  A nem raktáron lévő termékek esetében igyekszünk a legrövidebb idő alatt rendelését teljesíteni ez terméktől függően 3 - 5 nap vagy 7 és 14 nap.
  Rendelését a GLS futárszolgálat kézbesíti.

  Mit tegyek ha szeretném bőviteni vagy lemondani rendelésemet?
  Lehetőseg szerint mihamarabb 12 – órán belül jelezni bővítési vagy lemondási szándékát, mivel megrendelését igyekszünk 24 óra után továbbítani a futárszolgálat felé.

  Csomagszállítási díj?
  A csomagszállítási díjak pontos leírása az „Információk“ menüpontban olvashatók vagy pedig az alábbi linken http://www.mamamania.hu/home/posta/.

  Fizetési feltételek?
  A megrendelését kifizetheti banki átutalással, vagy pedig utánvétellel készpénzben a futárszolgálatnál.

  Reklamáció és minőségi kifogás (sérült csomag vagy termékek cseréje)
  Amennyiben bármilyen külső sérülést talál a csomagon, a futár köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Ha véletlenül eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál, kérjük, okvetlen jelezze felénk Vevőszolgálatunkkal, azonnal orvosoljuk a hibát!

  Termék jótállási ideje?
  A termék jótállási  igény az adott termék általa történő forgalomba hozatalától számított 2 (két) évig érvényesíthető.

  Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal
  A megrendelés visszaigazolása után  csomagját a GLS futárszolgálat szállítja ki – előtte SMS-ben értesítést küldenek a futár telefonszámával a várható kézbesítési idővel, ha esetleg egyeztetni szeretne vele. Flexibilis csomagküldés , több mint 550 GLS CsomagPont országszerte......

  14 napos elállás
  Ha egy termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését  14 napon belül (lehetőleg írásban) jelezze felénk az elállás szándékát, természetesen visszafizetjük a termékek árát. /Terméket csak eredeti csomagolásban és sértetlen állapotában tudjuk visszavásárolni./

  Személyes adatai védelme
  A regisztráció során megadott adatok (név, cím, telefonszám stb.) kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Beleegyezés nélkül soha, semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki harmadik félnek (kivéve a futárszolgálat részére, akik a fuvarozási szerződésnek megfelelően az adatokat szintén az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezelik).


  Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt
  ?>