all mini mini mini
Ügyfélszolgálat
+36 30 474 11 91 / H.-P.: 8:00 - 16:00
 • Kosár
 •  

  Az eshopunk egyedülálló módon lehetőséget biztosít az odaadó édesanyák számára, hogy 30 napon belül bármikor kicseréljék, illetve visszaküldjék bármely nálunk vásárolt játékot. A szolgáltatás érvényesítéséhez az Önök dolga mindössze annyi, hogy a rendelésnél válasszák ki a "Lehetőség a termék visszaküldésére 60 napig" opciót, vagy kipipálni azt a kosárban, miután hozzáadták a megvásárolni kívánt terméket. A visszaküldött termék ára abban az esetben téríthető vissza, amennyiben a játék nem volt használva és nem sérült meg.

  Ennek a szolgáltatásnak hála nyugodt szívvel vásárolhat gyermekének anélkül, hogy aggódnia kellene, vajon a csöppségnek tetszeni fog-e a termék. Ha úgy dönt, hogy szeretné visszaküldeni vagy becserélni valamely terméket, arra a kézbesítéstől számított 30 napon belül van lehetősége, és mi postafordultával küldjük az Ön által kiválasztott terméket, vagy visszatérítjük a teljes árat. 

   

  Ez a szolgáltatás vásárlóink 100%-os elégedettségét szolgálja, ezért biztos

  lehet benne, hogy reklamáció és csere esetén villámgyors megoldást kínálunk.

   

  Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt
  ?>